Comunicat Oficial – Junta Directiva

Escrita por: / 401 Visitas
Actualización: 14 septiembre, 2017
Torneig_Estiu_2017

Benvolgudes famílies del Futbol Base del CP San Cristóbal,

El passat Juliol-Agost es van fer eleccions al club i on Miguel Ángel Moreno Félix, va sortir escollit novament com a President de l’entitat. Després d’aquest fet, el passat Dimarts 5 de Setembre es va fer la primera reunió de la nova Junta Directiva del club, per tractar principalment la nova temporada esportiva de l’escola de futbol base.

El primer acord que es va signar es el fet d’ajudar/subvencionar a les famílies que apostin per l’escola de futbol base del CP San Cristóbal.

Com ja sabeu, aquesta temporada totes les famílies han de comprar obligatòriament un nou pack de roba HUMMEL (valorat en 180€ a pagar a la botiga i de 100€ per als «debutants»), a part de la corresponent matricula anual i les quotes mensuals.
Per tot aquest motiu, la nova junta directiva va decidir que tocava fer un esforça com a club i ajudar a les famílies amb una subvenció per la temporada 2017-2018.

En aquest sentit, s’ha fixat un preu únic de 600€ anuals amb la roba inclosa (400€ si es ‘debutant’ nascut al 2012, 2013 i 2014). Es a dir, es farà un petit pagament com a inscripció i un altre de reserva de roba, i la resta del pendent serà repartit en les quotes corresponents.

La nova junta directiva us anima a que el vostre fill formi part de l’escola de futbol base del club i així poder créixer entre tots plegats.

Amunt SanCris!!