CF VILADECAVALLS TAMBÉ ES SUMA AL PROJECTE

Escrita por: / 425 Visitas
Actualización: 7 abril, 2017
Acord_amb_CFViladecavalls

El Club de Futbol Viladecavalls, s’incorpora al projecte iniciat en el seu moment per la nostra entitat i l’UFB Jàbac i Terrassa i on també es van adherir l’EF Manu Lanzarote, el Sant Pere Nord CF i recentment l’EC Kubalas.

Avui divendres 7 d’abril, s’ha presentat l’acord a l’Ajuntament de Viladecavalls, per explicar els detalls de la col·laboració dintre d’aquest engrescador projecte esportiu.

A l’acte, el president del CF Viladecavalls, Antonio Bercero, el president del CP San Cristóbal, Miguel Ángel Moreno i el president de l’UFB Jàbac, Carles Mota han exposat el projecte a l’Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, i al Primer Tinent d’alcalde i Regidor d’Esports del consistori, Pere Nogués.

Es tracta d’un treball conjunt, en matèria tant esportiva com econòmica. D’aquesta manera es volen reforçar i millorar els recursos de la nova entitat del projecte, per fer un salt qualitatiu i quantitatiu en el creixement del club.

Comparteix aquesta publicació!!