«EC KUBALAS» S’INCORPORA AL PROJECTE

Escrita por: / 316 Visitas
Actualización: 31 marzo, 2017
Foto_Acord_Kubalas

El club de futbol de Veterans de Terrassa, EC Kubalas, s’incorpora al projecte iniciat en el seu moment per la nostra entitat i l’UFB Jàbac i Terrassa i on també es van adherir l’EF Manu Lanzarote i el Sant Pere Nord CF.

La iniciativa per part de l’EC Kubalas es basa en poder oferir una continuïtat als jugadors, un cop aquests es retiren de la competició.

D’aquesta manera, aquest club històric i emblemàtic de Terrassa ha optat per aquest projecte en considerar que té una base ferma i una gran organització, i que representa la unió d’esforços pel bé del futbol de la ciutat.

Els partits oficials de l’EC Kubalas es disputaran a les instal·lacions del Municipal de Ca n’Anglada.

Comparteix aquesta publicació!!