DIA INTERNACIONAL CONTRA L’HOMOFÒBIA AL FUTBOL

Escrita por: / 377 Visitas
Actualización: 17 febrero, 2017
Pancarta_contra_homofobial_futbol

Com a club membre de l’Associació de Clubs de Futbol de Terrassa i Comarca, aquest cap de setmana col·laborem amb el següent acte organitzat per l’Ajuntament de Terrassa i l’ACFTC.

L’Ajuntament de Terrassa i l’Associació de Clubs de Futbol de Terrassa i Comarca impulsen una campanya de conscienciació contra l’homofòbia al futbol.

Abans de cada partit disputat aquest cap de setmana es desplegarà una pancarta de rebuig a la discriminació homòfoba.

Aquest diumenge 19 de febrer Terrassa se suma a la commemoració del Dia Internacional contra l’Homofòbia al Futbol, data en què va néixer el futbolista professional Justin Fashanu, un símbol de la lluita del col·lectiu LGTBI (Lesbianes, Gais, Trans, Bisexuals i Intersexuals). La pressió per haver-se declarat obertament homosexual el va dur al suïcidi l’any 1998.

L’Ajuntament de Terrassa, a través de les regidories d’LGTBIQ i d’Esports, i l’Associació de Clubs de Futbol de Terrassa i Comarca han engegat una campanya per encoratjar a jugadors i jugadores, famílies i equips tècnics a posicionar-se contra l’homofòbia a l’esport i, en particular, al futbol. Eradicar la discriminació per raons d’identitat de gènere i orientació sexual és responsabilitat de tothom.

Per primera vegada a la ciutat es desplegarà una pancarta amb el lema ‘El futbol contra l’homofòbia’ abans de tots els partits de futbol que se celebraran aquest cap de setmana a Terrassa a les diferents categories dels clubs adherits a l’associació.

Flyer_v1_Dia_Contra_Homofobia_Futbol Flyer_v2_Dia_Contra_Homofobia_Futbol