PADELMANIA LLEGA AL VALLES CON P3

Escrita por: / 692 Visitas
Actualización: 8 septiembre, 2014

padelmania-picking-pointLa major cadena de tendes del país inicia un nou projecte amb el C.P. Sant Cristóbal a la ciutat de Terrassa de Barcelona, el club es converteix en punt de recollida P3 per a les comandes que realitzin els clients en www.padelmania.com.

D’aquesta manera, els milers d’usuaris del portal de vendes més important del país, podran realitzar les seves comandes on-line i recollir els seus productes en el CP SANT CRISTOBAL.

P3 pretén oferir encara més avantatges als clients de PADELMANIA, els qui amb aquesta inciativa, podran recollir les seves comandes en un horari més ampli, sense necessitat d’esperar a la missatgeria, i amb DESPESES DE ENVIO GRATUÏTS!!!!

Els clubs de la província, també podran beneficiar-se d’aquesta iniciativa, aconseguint preus inmijorables en els consumibles habituals per al funcionament del club.D’aquesta forma, Padelmanía i CP SANT CRISTOBAL, es converteixen en aliats amb un objectiu comú: el benefici dels seus clients i socis.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


siete × siete =

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>